FxScouts melalui standard editorial yang ketat dalam proses penilaian kami. Kami mungkin menerima imbuhan apabila anda klik pada pautan produk yang kami ulas. Sila baca pendedahan pengiklanan kami.

AuthorOleh Jeffrey Cammack
Dikemaskini: 26 April 2021

Mula diperkenalkan pada 2011, platform cTrader menjadi cukup popular untuk menyaingi platform lain seperti MT4 dan MT5 hasil daripada susun atur kontemporari, perlindungan pesanan canggih, kedalaman indikator pasaran, pencartaan maju dan pilihan rangka masa. Sementara MT4 dan MT5 disokong penuh oleh broker penggerak pasaran, cTrader hanya disokong oleh Broker ECN, dan memandangkan pelaksanaan ECN lebih popular dikalangan komuniti pedagang, permintaan untuk cTrader juga semakin meningkat.

Untuk menguji broker-broker ini, kami mendaftar akaun dagangan live, muat turun dan pasang cTrader dan cTrader mudah alih, dan menguji kefungsian khusus dan aliran dagangan. Selain menguji ciri-ciri utama cTrader seperti ciri salin dagangan terbina-dalam, kami menilai kelajuan pelaksanaan dagangan, julat instrument tersedia, dan kos dagangan yang boleh dijangkakan pelanggan. Berikut adalah broker cTrader terbaik untuk 2021, berdasarkan ujian dan penelitian kami.

Melayu

Broker cTrader Terbaik 2021

Kemas kini terakhir pada 26 Apr 2021
Updated 26 Apr 2021
Oleh Pengarah Editorial Jeffrey Cammackby Jeffrey Cammack
Jeffrey Cammack
Semua Broker Terkawal Selia
Semua Broker Terkawal Selia
oleh Pihak Berkuasa Yang Dipercayaioleh Pihak Berkuasa Yang Dipercayai
Trusted
1
Pepperstone
Deposit Min.
USD 5
4.614.61
Spread Min.
0.01 pips
Platform Dagangan
Padanan Fx
60
Penilaian Keseluruhan
11110.54.61/ 5
AlertMenerima pelanggan Malaysia. Spread purata EUR/USD 0.69 pip dengan komisyen 0.0 USD pusingan bergilir pada akaun dagangan dengan deposit minimum terendah. Leveraj Maksimum 500:1. Akaun Islamik tersedia. Disokong platform MT4, MT5 & cTrader. Pepperstone dikawal selia oleh FCA, ASIC dan DFSA.
2
OctaFX
Deposit Min.
USD 50
4.024.02
Spread Min.
0 pips
Platform Dagangan
Padanan Fx
32
Penilaian Keseluruhan
11110.54.02/ 5
AlertMenerima pelanggan Malaysia. Spread purata EUR/USD 1.10 pip pada akaun dagangan dengan deposit minimum terendah. Leveraj Maksimum 500:1. Akaun Islamik tersedia. Disokong platform MT4, MT5 & cTrader. OctaFX dikawal selia oleh CySEC.
3
FxPro
Deposit Min.
USD 100
4.244.24
Spread Min.
0.60 pips
Platform Dagangan
Padanan Fx
70
Penilaian Keseluruhan
11110.54.24/ 5
AlertMenerima pelanggan Malaysia. Spread purata EUR/USD 1.40 pip pada akaun dagangan dengan deposit minimum terendah. Leveraj Maksimum 200:1. Akaun Islamik tersedia. Disokong platform MT4, MT5, cTrader & Proprietari. FxPro Group dikawal selia oleh FCA, CySEC, FSCA dan DFSA.
4
IC Markets
Deposit Min.
USD 200
4.464.46
Spread Min.
0.10 pips
Platform Dagangan
Padanan Fx
64
Penilaian Keseluruhan
11110.54.46/ 5
AlertMenerima pelanggan Malaysia. Spread purata EUR/USD 0.10 pip dengan komisyen 7 USD pusingan bergilir pada akaun dagangan dengan deposit minimum terendah. Leveraj Maksimum 500:1. Akaun Islamik tersedia. Disokong platform MT4, MT5 & cTrader. IC Markets dikawal selia oleh CySEC and ASIC.
5
Fibo Group
Deposit Min.
USD 5
4.004.00
Spread Min.
0.20 pips
Platform Dagangan
Padanan Fx
48
Penilaian Keseluruhan
11110.54.00/ 5
AlertMenerima pelanggan Malaysia. Spread purata EUR/USD 0.60 pip pada akaun dagangan dengan deposit minimum terendah. Leveraj Maksimum 1000:1. Akaun Islamik tersedia. Disokong platform MT4, MT5 & cTrader. Fibo Group dikawal selia oleh CySEC dan IFSC.

Cara membandingkan broker cTrader

Pedagang yang mencari broker khusus yang menyokong cTrader akan mencari platform moden yang melangkaui barisan produk MetaTrader. cTrader mempunyai banyak kelebihan berbanding platform dagangan lain, walaupun hanya sedikit broker menyokongnya, masih terdapat pilihan baik broker untuk dipilih. Apabila membandingkan broker cTrader, titik beratkan:

Kos dagangan: Memandangkan cTrader hanya beroperasi hanya dengan broker akses langsung pasaran (ECN), kos dagangan selalunya adalah gabungan kos spread dan komisyen per lot. Kami menganggarkan kos dagangan dengan mengira kos berdagang dari 1 lot EURUSD, termasuk spread dan komsiyen dengan akaun yang paling kecil. Angka ini akan memberikan pedagang dengan gambaran kos yang dikenakan.

Kelajuan pelaksanaan dagangan: Posisi dalam cTrader boleh dibuka dan ditutup dengan cepat, namun infrastruktur teknologi broker juga memainkan peranan besar. Jika pedagang berminat dalam scalping, dimana posisi dibuka dan ditutup dengan cepat dalam pasaran berubah-mudah tinggi, kelajuan pelaksanaan perlu paling pantas yang mungkin.

Regulation: Kawal selian memastikan keselamatan dana anda. Meskipun beberapa jenama broker cTrader dikenali ramai – seperti FxProIC Markets and Pepperstone – yang lainnya sama ada tidak dikawal selia atau kawal seliannya lemah yang tidak memberikan perlindungan pedagang yang cukup. Sentiasa semak broker anda dikawal selia dengan cukup dalam salah satu proses perbandingan anda.


  Ikuti Perkembangan

  Borang ini dibolehkan dengan pilihan masuk berkembar. Anda perlu mengesahkan alamat e-mel sebelum ditambahkan ke senarai.

  Broker Tersenarai

  Berdagang Forex dan CFD tidak sesuai untuk semua pelabur dan berisiko tinggi untuk kerugian yang cepat disebabkan leveraj. 75-90% pelabur runcit kerugian wang berdagang dalam produk ini. Anda perlu mempertimbangkan jika anda fahami tentang CFD dan jika anda mampu menanggung risiko kehilangan wang anda.

  Tutup
  >